1 ou 50 g faina 1 lingurita de miere (sau poate fi inlocuita cu zahar din fructe) 250 g seminte (cele din meniul obisnuit sunt ok,eventual scoateti floarea soarelui)
Se pot adauga si verdeata/legume/fructe taiate marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca,apoi se da forma (de covrig,sau de baton sau cum vreti voi) si se baga la cuptor la 130 de grade pentru 15-20 de minute.Mare atentie sa nu se arda!Timpul il puteti modifica in functie de cat de bine si uniform incalzeste cuptorul,cum ziceam important este sa nu se arda.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.